Hrvatska je dosad bezbroj puta predstavljena kao zemlja najljepših predjela, neopisivih prirodnih ljepota i bogatstava, kulturnih znamenitosti i bogate povijesti. Romantične šetnje parkovima, među zidinama drevnih gradova i izležavanje na plaži uz modro more samo su dio draži.

Oni željni avanture, egzotike, mokrog, vjetrovitog naći će u Hrvatskoj više nego plodno tlo. Naći će „divlju“ Hrvatsku! Dovoljno je samo popeti se na neke od okomitih stupova Bijelih stijena i osluškivati zavijanje vukova negdje u gustoj mračnoj šumi. Ili spustiti se u neke od najdubljih špilja gdje vječnu tamu i gdje tišinu remete samo kapljice vode. Ljubitelji vode uskočit će u čamac i poskakivati niz brzake Une, Kupe i ostalih rijeka. Ili se oprezno spustiti u zelene oaze rijeke Krupe usred beživotnog krša i zaplivati ledenom, ali bistrom vodom uz pastrve i klenove. Ili navući masku te zaroniti i uvući se u slapove čarobnih Plitvičkih jezera. Oni željni nizine probijat će se kroz blato i mulj poplavnim džunglama i močvarama uz Dunav, Dravu, Savu...

Ono što gledamo u dokumentarcima iz savana Afrike, Amazone i džungli Azije imamo doslovno u svojem dvorištu. Otkrijmo egzotično lice Hrvatske!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…