- Во каква страшна криза западнал божјиот народ во времето на пророк Авакум?
- Какво неочекувано дело превзел Господ тогаш?
- Дали и денес Вавилон маршира во црквата?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…