Un nou proiect de promovare turistica, marca Ghid Video Turistic si Phantom Video Productions.
Este vorba despre o emisiune cu profil turistic si istoric, ce se va desfasura pe mai multe sezoane.
Fiecare episod va avea o durata de 5-7 minute, desi acest prim episod (pilot) are 15 min. Mai avem multe de finisat, gen regie, filmare si tot ce tine de aceasta productie si de ce nu, sa marim echipa:)
Urmeaza sa ii finalizam genericul, id, finisajul logo-ului si doar sa asteptam primavara pentru a ne apuca de munca!
Prin acest proiect, speram sa aducem in fata publicului larg cat mai multe atractii turistice si unitati de cazare din Transilvania si nu numai, iar prin stilul acestei emisiuni, sa fim mai aproape de voi.
Numele emisiunii este intr-adevar, "Prin Transilvania cu Dr.Maxxy" dar pe viitor nu ne vom limita doar la spatiul geografic si istoric al Transilvaniei.

Cine este Dr.Maxxy? Maxxy este porecla colegului nostru, Andrei Pogãciaş, si el are rolul de prezentator si consultant istoric in acest proiect. Este Doctor in Istorie (nu dotore:D), de aici si Dr.Maxxy.
Asadar, pentru inceput, echipa este compusa din: Andrei Pogacias - prezentator, Cosmin Giurgiu - Regie, Cameraman si Editor, Alina Bondrea - regie, fotograf, si sunet.
Speram ca acest proiect sa devina unul de lunga durata si sa fie pe placul turistilor si iubitorilor de istorie si calatorii.

Cu drag, Echipa GVT!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…