siammtg.dk
Siam Athlete Nation
Brgaesgade 8a, 2200 Købenahvn N
Tlf: 60292929, Email: info@siam.dk

Her hos os opfordrer vi alle til at yde deres maximale og derved opnå sit fulde potentiale inden for kampsport og CrossFit.

Lige meget om du bare vil træne for at komme i form og have det sjovt samtidig, eller fordi du har en aspirerende verdensmester i dig, kan vi tilbyde dig den bedste træning.
I Siam Athlete Nation er der både plads til: Blod, sved og tårer, hygge, sjov og latter.

CrossFit er den bedste og hurtigste måde at komme i form. Kombinationen mellem styrketræning og cardio, sørger for at der ikke er en muskel i kroppen der ikke bliver rørt.
I Siam Athlete Nation tilbyder vi professionelle instruktører med mange års erfaring med CrossFit og Olympisk vægtløftning. Træningen foregår i vores helt nye og flotte lokaler og med det bedste udstyr til rådighed.

MMA er den hurtigst voksende sport i verden, og Danmark er godt med når det gælder professionelle atleter. Her hos Siam har vi de absolut bedste faciliteter og MMA instruktører til rådighed. Udover dette, har du hos os den unikke mulighed, at træne sammen med de bedste Muay Thai kæmpere i Skandinavien og derved forbedre dit “stand up game”

Så om du er professionel kæmper, der trænger til at forbedre dine skills eller en begynder med UFC drømme så er Siam Athlete Nation stedet for dig.

Siam Har altid været frontløber i Dansk Muay Thai, men en kæmpe satsning i 2011/2012 har gjort os til en af de absolut bedste klubber i skandinavien.
Udvikling af unge talenter er vores spidskompetence og det har sikret en række store titler hjem til Danmark de sidste par år. Hvis du har drømme om at blive det næste store navn i Muay Thai, er Siam Athlete Nation det første skridt på rejsen.

Her kommer du til at træne med de bedste og mest erfarne instruktører i landet og side om side med Nordiske mestre, Europæiske mestre og verdensmestre.
Kombinationen mellem CrossFit og Kampsport er uden sammenligning, den bedste træning du kan få, og her i Siam Athlete Nation har vi det bedste af begge verdener under samme tag.

Book en gratis prøve time på vores hjemmeside.

Siam Athlete Nation - Unleash your potential

siammtg.dk
Siam Athlete Nation
Brgaesgade 8a, 2200 Købenahvn N
Tlf: 60292929, Email: info@siam.dk

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…