On February 16...

BIRTHDAY BASH NIEK in PARADISO
DANCING PURPLE POWER FOAMBOY

AND

OLD SKOOL LIGHT EFFECTS
PARADISO AMSTERDAM
MU/STRP/TAC

zaterdag 16 februari 2013
Oud Eindhovensch Acid Feest
tickets
Voorverkoop vanaf 15 december
ZAAL OPEN 23.00 - 05.00 UUR
ENTREE 20,- incl. daglidmaatschap
Delen:

In the beginning there was House… and in Eindhoven there was Acid!

OEAF! De dark side van het lichtstad met zijn duistere geluiden, acid bliepjes & knetterende baslijntjes had invloed ver boven de rivieren in de eerste dagen van de acidhouse revolutie. Meubel Stukken, organisatoren van het Oud Hollandsche Acid Feest (OHAF) zijn niet vies van een beetje camp en zetten bij het Oud Eindhovensch Acid Feest (OEAF) old school licht effecten, gloeilampen en nog meer gloeilampen in de spotlight.

Terug naar de allereerste house & acid in Nederland, terug naar sirenen, fluitjes en stroboscopen met optredens van niemand minder dan Lil' Louis (Chicago, USA), Lady Aida, Miss DJax, Acid Junkies (live), FeestDJRuud, SPACEGIRLS, CV de Lampekappers, Lustige Lola & Weltschmerz, Luscious Linda (licht).

Kleine zaal hosted by MU/STRP/TAC met Melvin the Mini Machine, Gijs Gieskes, Pieter-Jan Pieters, Broke Crew feat. Robob en visuals van Odd One, Eindhoven Stickerstad en Neon by Munne.

Dresscode: lichtgevend!

Het Oud Eindhovensch Acid Feest is onderdeel van het Wonder van Eindhoven. Paradiso, de VPRO en Uitgeverij Podium vieren Het Wonder van Eindhoven in de vorm van een boek, uitgebreide aandacht op (digitale) televisiekanalen en een cultureel festival, op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2013. Kijk voor meer informatie op: wondervaneindhoven.nl

SOUNDSCORE
2 Chainz featuring Drake - No Lie (Cashmere Cat Edit)

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…