Kami sedang mendaki kononnye nak buat video utk @azerilzolle tetibe macam sbb ader helmet yg bawak go pro, maka dengan selambe nye pakai helmet tu utk buat Harlem Shake. 60% crowd yg ade kat dalam video adalah stranger, sebab kiterorg bantai je tanye, "weih nak buat tak Harlem Shake? (sambil tunjuk video harlem shake yg lain kat tepon kat stranger) jom aar..." dan ramai yg nak tapi tak cukup sporting. Finally yg sporting dan yg cukup gila munculll!!! HURIAAHHHH!!!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…