Debatten blev afholdt i samarbejde med kun få dage efter filmens verdenspremiere på Berlin Film Festival og frigivelse på nettet. Arrangementet skete i samarbejde mellem dagbladet INFORMATION, DR2 DOKUMANIA og DOXBIO.

Panelet bestod af:
Maria Fredenslund (Rettighedsalliancen)
Henrik Chulu (Bitbureauet & Fri Kultur)
Ronnie Fridthjof (Producent Armadillo, Blå Mænd mm.)
Simon Klose (Filmens instruktør)
* Ordstyrer er Henrik Føhns fra DRs P1 Harddisken

Filmen TPB AFK vises på DR2 DOKUMANIA tirsdag 26/2 2013! Dansk titel: PIRATE BAY INDEFRA

.....OG HELT I PIRATE BAY ÅND HAR MAN SIDEN DENS VERDENSPREMIERE I BERLIN KUNNE FILMEN DEN PÅ NETTET.... GRATIS ELLER MOD BETALING ......HER watch.tpbafk.tv

SYNOPSIS
Det er dagen før retssagen Hollywood vs. The Pirate Bay starter. Fredrik pakker en computer i en gammel rusten Volvo. Computeren skal installeres i Pirate Bays hemmelige serverhal samme aften. Fredrik står, sammen med de øvrige Pirate Bay-stiftere, over for et søgsmål på 13 millioner dollars i verdens mest omtalte copyright-sag. TPB AFK The Pirate Bay Away From Keyboard er en intens og personlig fortælling om, hvad Hollywoods mest hadede pirater går igennem under kampen mellem den gamle og den nye verden i cyberspace.

Da hackeren Gottfrid, internetaktivisten Peter og netværksnørden Fredrik bliver kendt skyldige, bliver de for alvor konfronteret med realiteterne i livet offline away from keyboard, som de kalder det. Men i onlinelivets mulm og mørke fortsætter computere verden over med at duplikere og dele filer. The Pirate Bay (TPB) er stadig verdens største fildelings-website. Ca. 20 millioner mennesker bruger dagligt TPB til at downloade musik og film gratis.

OM INSTRUKTØREN
Simon Klose blev født i Sverige i 1975. Han har læst jura på Stockholms Universitet og har studeret og boet i Japan og Sydafrika. TPB AFK er hans første lange dokumentarfilm. I øjeblikket arbejder Klose på at starte et nyt koncept på nettet, som gør det muligt for filmskabere og filmpublikum at berige film ved at integrere internettet i filmene.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…