Hírháttér-film, most is megoldásokkal. Amikről és egyebekről benne láthatnak és hallhatnak:

A társadalom javait nem pénzből, hanem munkaerőből hozzák létre.
1. A lakosság nagyon kis része kint van a termőföldeken, avagy állatokat tenyészt. Ez a kis hányad látja el a társadalmat élelmiszerrel.
2. Az összes többi lakos a luxust munkálja. Nem pénzből, hanem munkaerőből. Elmennek dolgozni, és készítenek televíziót, infúziót, autót, telefonkábelt stb.

A pénz jelen állapotában "azért" van, hogy egy szűk klikk azt legyárthassa (így a FED), és eladósíthassa a semmivel az egész világot. Így valódi adósság nem létezik, hanem messze zömében kreált. Az útépítéshez, az iskolákhoz stb. nem pénz, hanem az ember kell. Nulla Ft-ba kerül. Akik iskolákat és utakat építenek, kapnak enni azoktól, akik az élelmet megtermelik a földeken és tenyésztik állatok formájában. Cserébe ezért járnak iskolába és közlekednek az utakon. Pénz nincs. A társadalom eladósító bűnöző elme-bajnaik és cionista bankárok nélkül olyan jól prosperál, hogy adósság nem létezik, a populáció mindent megtermel.

Az EU 2014-re kötelezővé tette a hajléktalanság teljes felszámolását valamennyi tagállamában. A magyar Alkotmány kötelezővé teszi a lakás biztosítását mindenki számára: a költséges, hasztalan és pocsékoló, szociopata indíttatású parkkotró közmunka-pogrom helyett lakásépítő munkanélkülieket foglalkoztató programmal önmagában is szó szerint ingyen fel lehetne számolni a teljes hajléktalanságot. Ennek ellenére tömeges bankár-elme-bajnai cionista stb. hajléktalangyártás folyik, amit a Btk. 155. § (1) életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntet. Ennek érvényesítéséhez csak megfelelő kormányváltás kell.

Előadó:
Molnár F. Árpád (főszerkesztő)

Fotó-montázsok:
Molnár F. Árpád és
Nagy Sándor (Naleksz)

Zeneszerző és zenei előadó:
Molnár F. Árpád: Lények a Fontánában (K.6)

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)
és nem publikus

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Felvétel és a film készítési ideje: 2009 augusztus 12.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
hirhatter.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…