Els actes del Carnaval 2013 de Castelldefels van començar al Centre Cívic Frederic Mompou el passat 8 de febrer amb el Carnaval Jove, que va incloure un “Furor” a càrrec del Castell Negre, els concerts del grups locals Zarigüeya, Flames At Sunrise i Hiena's Hoax, i discomòbil amb DJ. La festa va comptar amb l'organització d'associacions i entitats del municipi: Mompis, Castell Negre, Xarxa de grups de música i Agrupació Escolta Grimpamons. La jornada es va completar amb el Concert de Carnaval de l'Associació Musical de Castelldefels al Teatre Plaza.

Les activitats van continuar el dissabte 9 de febrer amb la Gran Rua de Carnaval que va partir de la rambla Blas Infante per finalitzar a la plaça de l'Església on va tenir lloc el Gran Ball de Carnaval amb el grup Tapeo Sound System, un grup de versions amb un directe divertit i ple de sorpreses. Posteriorment es va procedir al lliurament de premis a les millors comparses.

El diumenge, 10 de febrer, el carnaval va parar especial atenció als més petits de la ciutat amb la Gran Rua infantil de Carnaval que va anar des de la rambla Blas Infante fins a la plaça de l'Església. En aquest espai va tenir lloc la festa i ball d'animació infantil amb el grup Pentina el Gat i el lliurament de premis a les millors comparses conduït pel grup de teatre local Paranoia Teatre. La rua infantil i el ball d'animació van estar organitzats per la Xarxa d'Espectacles Infantils, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.

El mateix diumenge, el centre Frederic Mompou va acollir el Ball de Carnaval de la Gent Gran. Es van lliurar tres premis a les millors disfresses i no va faltar el ball.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…