Qazmedin Shaqiri - Mevludi dhe keni kujdes nga Wahabistat

Ju lutemi të respektojni punën dhe kohën tonë të investuar duke mos e shkarkuar kët video, por shpërndani.

Respektiert bitte unsere Arbeit und Zeitaufwand, indem ihr das Video nicht runterlädt, sondern teilt.

Gjithë të drejtat tek albafonika.com

E Diele, 27.01.2013 - Xhamia shqiptare në Hamburg

Inçizoi "ALBAFONIKA",
përpunimi audio engineering dhe ilustrimi artistik nga albafonika.com (Haxhi Haruni)

Hamburg, Shkurt 2013
studio (at) albafonika.com
albafonika.com
facebook.com/Albafonika

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…