Filtru de apa vie GAV
APA ESTE INTR-ADEVAR APA?
CE ESTE APA?

Apa de baut primita în casa milioanelor de oameni prin conducte din diferita materiale , prelucrata prin procedee chimice si mecanice , este modificata în asa fel incat structura si energia sa interna, încât abia mai aseamana cu apa proaspata de izvor.

Apei de la robinet ii lipseste energia si structura naturala, originala, aflate doar în apa de izvor sau în legume, zarzavaturi si fructe bio.
TEHNOLOGIA GAV
Filtrarea apei prin inactivarea substantelor nocive din apa potabila de robinet !

Generatorul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic care functioneaza pe baza a 50.000 nanomagneti amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic in spirala tripla hiperstructurat .

Forma geometrica a amplasarii nanomagnetilor in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

Generatorul l de apa vie GAV transforma apa de robinet relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs si sanatatea familiei dvs.
Principiul de functionare al Filtrelor de apa vie GAV
MAI MULTA ENERGIE DE VIATA PRIN APA ENERGIZATA

Apa are cea mai buna memorie din univers , ea memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca memoreaza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecu , in felul acesta structura moleculei de apa acumuleaza informatii negative pentru organism.Dupa trecerea apei prin filtrul de apa vie GAV, acesteia i se produce o amnezie temporara referitoare la toate mediile pe care ea le-a strabatut ( diferite soluri pe care le-a traversat , conducte de apa , prelucrari chimice in scopul epurarii) , in felul acesta se sterg toate aceste informatii acumulate din ea, si se restabileste structura originala a apei. Astfel calitatea si efectul apei se îmbunatatesc.

Pe baza cunostintelor din culturile antice si dupa lungi cercetari am reusit sa redescoperim si sa utilizam o tehnologie cu ajutorul careia redam apei structura initiala . Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

Apa devine apa hexagonala si isi modifica forma moleculara
Apa in interiorul filtrului de apa GAV este deplasată cicloidal prin intermediul a 4 vortex-uri energetice in sens antiorar ,in felul acesta apa se energizeaza prin obţinere de energie liberă pe pricipiul lui Viktor Schauberger, acesta spunea ca “Viteza fluidul creşte şi totodată acesta se densifică de la o răsucire la alta, ceea ce demonstrează funcţia energizantă a spiralei YANG (sens anti-orar)

Energizarea apei vii

Filtru de apa vie GAV

Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) apa GAV capata un usor gust de gheata / zapada , in mod “normal” cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa, solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.
In principiu organismul uman , recunoaste imediat o apa structurata si o asimileaza direct si rapid , din aceasta cauza in momentul in care veti bea apa vie GAV , veti observa ca daca inainte va saturati setea cu 1 cana de apa , consumand apa vie GAV , senzatia de saturare va aparea dupa doar 1/2 din cana respectiva.
Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar).
+++ vedeti pagina “Stiati ca ?“.

Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei – in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic – sub 0.0001 Euro/litru.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…