rpi.ro/max

Varianta originala poate fi descarcata de aici s4.transfer.ro/storage/max_01-b45076aef.mpg

Pe 18 August 2009 Se intorceau de la mare, soferul a pierdut controlul autvehicolului, au intrat in derapaj, au iesit in decor si soarta i-a proiectat intr-un panou publicitar care s-a dovedit fatal pentru Max al nostru!

In seara zilei cu pricina, in fata stadionului Emil Alexandrescu, peste 150 de tineri, ingroziti de pierderea prietenului lor MAX, s-au adunat si au mers in coloana prin Iasi timp de mai bine de o ora, in memoria acestuia.

Marsul s-a incheiat la locul accidentului unde s-au aprins lumanari, s-au spus rugaciuni si s-a tinut un moment de reculegere.

In seara zilei de 19 August, pe esplanada Palatului Culturii - Logan Club Iasi impreuna cu o parte din prietenii lui Max de pe Copou au marsaluit din nou prin oras, prin fata casei lui, incheind marsul la Era Park, 35 de masini au amintit iarasi de pierderea suferita.

Urmatoarea seara la orele 22, tot de la Palatul Culturii a pornit un nou mars de cca 35-40 de masini, deplasandu-se prin centrul Iasiului, Copou, locuinta lui Max, Podu Ros, incheind marsul la troita de pe Bucium.

Din partea tuturor falezarilor ce se aduna zilnic in dealul Copoului, transmitem pe aceasta cale condolenatele noastre indureratei familiei Siminic.

Dumnezeu sa il ierte !
Sase miii Maaaxxx !!!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…