123alcoholtester.com De Redline alcoholtester van 123alcoholtester gebruikt een methode die internationaal is erkend en tevens het NF-keurmerk draagt. Een tester zonder keurmerk is niet volwaardig en zal u in Frankrijk een boete opleveren. Wij zijn binnen Nederland de officiële distributeur van Redline voor Nederland en Noord-Duitsland.

Hoe werkt de alcoholtester?

De alcoholtester bevat geel gekleurde kristallen die groen zullen verkleuren als u alcohol heeft gedronken. Als u alcohol heeft gedronken laten de groene kristallen in de alcoholtester een lijn zien die aangeeft of u te veel heeft gedronken.

Verplichte alcoholtester in Frankrijk

In Frankrijk is het verplicht om een alcoholtester bij u te hebben als u reist. Zo kunt u zelf testen of het promillage alcohol in uw bloed te hoog is. Als u tijdens uw vakantie in Frankrijk geen boete wilt riskeren moeten er minimaal twee alcoholtesters aanwezig zijn in de auto. Een tester zonder NF-keurmerk is niet volwaardig en zal u in Frankrijk een boete opleveren.

123alcoholtester heeft de alcoholtester nog op voorraad, als een van de weinige. Als u vandaag besteld heeft u de alcoholtesters morgen in huis!

123alcoholtester.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…