Se mere på: helsingehallerne.dk/

Velkommen til Helsinge Hallerne - en sportshal og et topmoderne idrætscenter i Nordsjælland, med alt hvad dertil hører.

Helsinger hallerne er ramme for en række sportsgrene såsom håndbold, fodbold, badminton og gymnastik og ligger ofte lokaler til en række events som for eksempel koncerter, udstillinger, kræmmermarked og messer. Kontakt os hvis du er interesseret i lokaleleje til arrangementer og events som dette.

Vi har mere end 10.000 m2 fordelt på 4 idrætshaller, et helt nyt moderne motionscenter, mødelokaler, en hyggelig og flot indrettet cafe med tillokkende sund mad.

Multihallen er med sine 950 m2 en rigtig god multifunktionel hal med plads til alle tænkelige sportsudfoldelser samt ligeledes alle tænkelige aktiviteter som udstillinger, generalforsamlinger, privatfester, koncerter osv.

Badmintonhallen har med sine fem baner unikt indrettet i en rundbuehal med plads til både kampe og træning, med over 100 siddepladser.

Opvisningshallen benyttes som et naturligt valg til Nordsjællands Håndbolds hjemmekampe, men kan derudover også benyttes til messer, teaterforestillinger og lignende og så ligger den jævnligt hus til kræmmermarkeder, stormøder og prisuddelinger.

Gymnastikhallen, har med sin hydrauliske springgrav i mange år været den eneste af sin slags i Nordsjælland og er med de mange redskaber der findes i hallen velegnet til gymnastik på alle plan – både motion og elite kan udfolde sig.

Midt i centrum af de godt 10.000 m2 ligger Fitness4Good. Byens førende fitnesscenter, som med over 500 m2 blev indviet i oktober 2010. Ud over styrke og velvære står den på spinding, holdtræning og hyggeligt samvær.

Cafe Rikke er hallernes restaurant og Helsinges bedste bud på god madkultur, hvis der skal vælges andet end pizza eller kinamad. Med en sund tilgang til mad og dens tilblivelse, hvor der kun anvendes sunde gode råvarer med smag af kvalitet
Vi glæder os til at tage imod dig! Hver gang. Hver dag

HELSINGE HALLERNE
Idrætsvej 21
3200 Helsinge

helsingehallerne.dk/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…