Spark was commissioned to make several films for the car-sharing company WeGo based in The Netherlands. This included customer testimonials about the company from their clients.

About WeGo;

'WeGo is een online dienstverlening waarmee particulieren op een veilige, goed verzekerde manier elkaars auto kunnen huren. Via de WeGo website geeft de auto-eigenaar aan wat de huurprijs is, wanneer de auto beschikbaar is en reserveert de huurder de auto die hem bevalt en in de buurt staat.

Deelnemende auto’s worden uitgerust met een geavanceerd hardware systeem; de WeGoBox. Deze WeGoBox registreert o.a. de geregistreerde kilometers en geeft aan waar de auto geparkeerd staat. Huurders krijgen met de WeGo App of een sms toegang tot de auto van buurtgenoten.

Een WeGo lidmaatschap is een kostenbesparend alternatief voor het daadwerkelijk bezitten van een eigen auto. WeGo maakt gebruik van het bestaande aanbod van auto’s in Nederland, waardoor de efficiëntie graad per auto omhoog gaat. Er hoeven dus minder nieuwe auto’s gekocht en dus geproduceerd te worden. Ook gaan autodelers bewuster om met hun rijgedrag. En dit draagt allemaal bij aan een schoner milieu.

WeGo is een voorbeeld van een democratisch business model dat zijn basis vindt in een veranderende samenleving waarin samenwerken en delen belangrijker wordt.'

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…