Snemanje, montaža in post: David Lotrič (kaloop.si produkcija)
Za: Paideia events

Slovenski oglaševalski festival (SOF) je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica. Slednja je tudi lastnica blagovne znamke SOF.

Celostno zasnovan kongresni program odpira razpravo o aktualnih strokovnih vprašanjih in omogoča izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj stroke, v tekmovalnem delu pa se na vsakoletni paradi kreativnosti izbirajo najboljše oglaševalske rešitve in predstavlja celosten pregled dogajanja v slovenskem oglaševalskem prostoru. SOF torej nagrajuje in spodbuja ustvarjalnost in podjetnost ter prinaša nova znanja. S strokovnim programom in tekmovanjem pomembno vpliva na razvoj slovenske oglaševalske stroke.

SOF ima korenine v jugoslovanskem festivalu propagandnega filma v Portorožu, kot slovenski festival pa se je leta 1991 ustalil pod okriljem Zlatega bobna, ki se je kasneje razvil v mednarodni oglaševalski festival nove Evrope, SOF pa je postal samostojni, osrednji dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji.

Glasba: D E N A - Cash, diamonds, rings, swimming pools

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…