Not Weapons of Mass Destruction BUT "Weapon of Mass Self-Destruction" by the band so HEAVY, they got named twice....MAMMOTH MAMMOTH. Live at CherryRock013! ㋡

thedwarf.com.au/news/14788/cherry-rock-ready-to-rock-acdc-lane

Cherry Rock Ready To Rock AC/DC Lane

The Cherry Bar co-owner and booker James Young reflects, “After Fu Manchu last year we talked about how we could possibly top that. So, we decided to bring out the two best stoner rock acts on the planet, both of whom have never played here before, and to significantly lower our ticket price too. Cos that’s how Cherry rolls…”

The monoliths of modern Stoner Rock, Unida from the Californian desert and Truckfighters from Sweden, playing Australia for the first time as the co-headliners.

Unida features Kyuss lead singer John Garcia. After the original demise of Kyuss. Unida were together from 1998 to 2003, which included the release of the seminal stoner classic album 'Coping With The Urban Coyote.' Unida reformed in 2012 and Australian hard rock fans have only dreamed that Garcia and Unida would be seen on stage here. CherryRock013 makes stoner dreams come true.

Many agree that Truckfighters ‘Gravity X’ is the greatest stoner rock album of the past twenty years. And it comes from Orebro, Sweden! In the awesome 2011 Truckfighters ‘Fuzzomentary’ documentary film, Queens Of The Stone Age’s Josh Homme reflected upon Truckfighters with these exact words, “The best band that ever existed.”

CHERRY ROCK PLAYING TIMES

AC/DC LANE MAIN STAGE

Unida 8.20pm – 9.20pm (60m)
Truckfighters 6.45 – 7.45pm (60 mins)
King Parrot 5.25 – 6.10 (45 mins)
Chris Russell’s Chicken Walk 4.05 – 4.50 (45 mins)
Barbarion 2.50 - 3.30 (40 mins)
Gay Paris 1.45 – 2.15 (30 mins)
The Sure Fire Midnights 12.45 – 1.15 (30 mins)

CHERRY BAR STAGE
Drunk Mums 7.45 – 8.20pm (35 mins)
The Murlocs 6.10– 6.45 (35 mins)
Matt Sonic & the High Times 4.50 – 5.25 (35 mins)
Mammoth Mammoth 3.30 – 4.05 (35 mins)
Little Bastard 2.15 – 2.50 (35 mins)
Battle Axe Howlers 1.15 – 1.45 (30 mins)
The Working Horse Irons 12.15 – 12.45 (30 mins)

CherryRock013

Sunday 5 May, 12 noon – 9.30pm

14 acts across two stages in The Cherry Bar and at the end of AC/DC Lane
.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…