Hi dear you
Thank you very much for looking into this project. (For danish see below)

My name is Ann-Jeanett. In January 2013, I published the book: ”Life is Mine” in Danish language.
I would love to translate this book into English – so that I can share it with you and the world. Therefore I need to raise money to have it translated, published and distributed as an eBook

I seek to explore and challenge different understandings of life. I want to expand our collective understanding of life and the world. I am studying Psychology at the University of Copenhagen.

3 years ago I traveled to Australia to gain insight and challenge the "reality" that I knew. Here I experienced liberation of identity. Life is merely a “construction” – therefore we can reconstruct our reality.

The book is an invitation to new perspectives on the understanding of life, humans, nature, values and community.

When I published the book in Danish language I started E.A.R.T.H – an organisation that stands for education, awareness, responsibility, transformation, humanity. Part of the book's profit will go towards E.A.R.T.H

If you know anyone who would appreciate reading the book, or if you would like to help me bringing the book into the world, I will be sincerely grateful for your support. Together we can bring the book to the world.

In gratitude, Ann-Jeanett

________

Hej kære du
Tak fordi du vil kigge nærmere på dette projekt.

Mit navn er Ann-Jeanett. I januar 2013 har jeg udgivet bogen ”Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed”.

Jeg vil gerne skabe muligheden for at få bogen oversat til engelsk, så mange flere mennesker kan få mulighed for at læse den. Derfor ønsker jeg din hjælp til at indsamle pengene til at få den oversat til engelsk samt udgivet og distribueret som en engelsk e-bog.

Jeg har igennem mit liv søgt at udforske, udfordre og udvide forskellige forståelser af livet, mennesker og verden. Jeg har studeret Psykologi på Københavns Universitet for at opnå forståelse om menneskekundskab og menneskelære.

For 3 år siden rejste jeg til Australien for at opnå indsigt i livet og udfordre den ”virkelighed”, som jeg kendte. Her oplevede jeg en frisættelse fra identitet og ”selvfølgeligheder”. Som mennesker har vi mulighed for at rekonstruere vores ”virkelighed” og skabe ny livsførelse. Bogen er en invitation til nye perspektiver på forståelsen af liv, mennesker, natur, værdier og samfund.

I forbindelse med bogen opstartede jeg ”E.A.R.T.H”, da det er meningen at jeg vil lade en del af bogens overskud gå til velgørenheds- og fredsskabende projekter. E.A.R.T.H står for education, awareness, responsibility, transformation, humanity.

Kender du nogen, der ville glædes af bogen, eller vil du hjælpe mig med at skabe mulighed for at mennesker i hele verden kan læse den, så vil jeg være inderligt taknemmelig for din støtte her på booomerang.

Sammen kan vi nemlig bringe bogen ud til verden.

I taknemmelighed, Ann-Jeanett

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…