U shënua njëvjetori i vdekjes së Fran Kalajt

Gjatë muajit korrik,në lokalet KU të Tuzit,në organizim të SHKA "Gruda" u shënua njëvjetori i vdekjës së sekretarit të kësaj shoqate kulturo-artistike,Fran Kalaj.
Me këtë rast u përgadit filmi dokumentar me emrin "Veprat nuk vdesin", i cili flet për jetën dhe veprën e tij.
Dokumentari është prodhimi i SHKA "Gruda", në regji të Rrok Gjolaj dhe Gjokë Dukaj,Teksti është hartuar nga Gjokë Dukaj,ndërsa kamera Omer (Mano) Kajoshaj.
Për jetën dhe veprën e Fran Kalajt në këtë ceremoni përkujtimore folën kryetari i SHKA "Gruda",Rok Gjolaj,kryetari i KU të Tuzit,Nikollë Camaj,dhe në emër të familjes Nikollë Kalaj.
/koha pres

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…