Velkommen til Dinner4Couples - Served with a purpose.
Jeg arrangerer middage for par, der kunne tænke sig at lære andre par at kende, som har samme behov og interesser.
Forestil jer at I sidder på en restaurant: I sidder ved et veldækket bord, I skal spise noget god mad. I sidder sammen som et par. I sidder sammen med flere andre par. I kan være et par fra Jylland, der er flyttet til København. I kan være et par med en helt speciel sportsgren, som I er interesseret i.
Hvis vi tager udgangspunkt i at I er et internationalt par, der er kommet til Danmark. Det er de andre par også. Et af de andre par har måske lige nøjagtigt den hundetræner I har brug for. Et andet par kan have været I jeres situation for et par år siden, og ved lige nøjagtigt hvad I skal gøre for at overkomme de udfordringer der er ved at flytte til Danmark. Et andet par har måske nogle gode kontakter indenfor erhvervslivet, så I kan få arbejde eller starte virksomhed op i Danmark.
Det er hele formålet med Dinner4Couples - Served with a Purpose. Formålet er at møde andre par med samme behov og interesser som jer.
Gå ind på hjemmesiden og opret jeres personlige profil, så får I besked om hvornår der er arrangementer, der passer til jeres behov og interesser.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…