Benvinguts a La Comarquinal Bioresort, una autèntica masia catalana al Penedès habilitat com a petit i íntim hotel orientat al turisme rural. La Comarquinal es troba en un espai singular, rural i ecològic i inclou equipaments com ara piscina, barbacoa i pista de tenis i frontón. La música clàssica i, especialment el compositor Wolfgang Amadeus Mozart, posen el fil argumental a la teva escapada a la masia. Cada habitació, sota el nom d'una peça musical de Mozart, té una decoració exquisida i única. D'entre les experiències que ofereix La Comarquinal, destaquen les activitats vinculades amb l'Enoturisme Penedès, la viticultura i la cata de vins, les activitats d'esports i temps lliure i les activitats de muntanya. A més, l'espai també ofereix la possibilitat de celebrar-hi el teu casament en un entorn privilegiat.

Per a més informació, consulti: masiaturismorural.wordpress.com/ o bé, contacti'ns directament al 699 954 336 o al 647 991 093.

-

Bienvenidos a La Comarquinal Bioresort, una auténtica masía catalana en el Penedés habilitada como pequeño e íntimo hotel orientado al turismo rural. La Comarquinal se halla en un espacio singular, rural y ecológico e incluye equipamientos como piscina, barbacoa y pista de tenis y frontón. La música clásica y, especialmente el compositor Wolfgang Amadeus Mozart, marcan el hilo argumental de tu escapada a la masía. Cada habitación, bajo el nombre de una pieza musical de Mozart, tiene una decoración exquisita y única. Entre las experiencias que ofrece La Comarquinal, destacan las actividades vinculadas con el Enoturismo Penedés, la viticultura y la cata de vinos, las actividades de deportes y tiempo libre y las actividades de montaña. Además, el espacio también ofrece la posibilidad de celebrar tu boda en un entorno privilegiado.

Para más información, consulte: masiaturismorural.wordpress.com/ o bien, contáctenos directamente al 699954336 o al 647991093.

-

Welcome to La Comarquinal Bioresort, an authentic Catalan masia in el Penedés enabled as a small and intimate hotel oriented to rural tourism. La Comarquinal can be found in a unique, rural and ecological environment and includes facilities such as swimming pool, BBQ, tennis court and pelotaa court. Classical music and especially the composer Wolfgang Amadeus Mozart will set the plot of your trip to the masia. Each room, under the name of a music piece by Mozart, has an exquisite and unique decoration. Among the experiences offered by La Comarquinal, one can highlight the activities related to the Penedés Wine tourism, viticulture and wine tasting, leisure and sports activities and outdoor activities. Furthermore, the place also offers the possibility of holding your wedding in a privileged environment.

For more information, you can check: masiaturismorural.wordpress.com/ or contact us directly at (+34) 647 991 093 or (+34) 699954336.

-

Vídeo fet per Adriana Díaz Martín-Zamorano i Júlia Matheu, amb l'especial col·laboració de Nicolay Coral.
Agraïments a la família Ferrer.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…