El documental mostra un recorregut per Catalunya dividit en sis parts, cada una d’elles conduïda per un personatge que ha escollit tres escuders més per completar-la. A través de la mirada crítica de tots plegats, de les seves idees i del seu treball, veurem com contribueixen a fabricar un futur diferent al que semblava únic o preestablert, poblant-lo de coneixement i alternatives.

FABRICANTS DE FUTUR és una PLATAFORMA MULTIMEDIA creada amb l’objectiu de tractar el nou context socioeconòmic des d’un punt de vista crític i independent. El cos central de la plataforma el composen sis documentals d’uns vint minuts, que junts formen un llargmetratge, i que per separat funcionen de forma independent.

Equip: Direcció i guió: Damià Puig * Il•lustracions i distribució: Amelia Burke * Posproducció de so i so directe: Vicente Ribas * Muntatge i direcció artística: Helios Vega * Fotografia i comunicació: Neus Solà- Fotografia i producció: Gülçin Berkar-Fotografía: Francesc Roig, Santiago León i Joan Rosell *Steadycam i finalització: Adrià Escanilla*Cessió d’imatges: Òscar Martinez* Assistent de direcció i recerca: Gemma Serrahima * 2a Ajudant de direcció: Lucia León*Producció i So directe: Genis Oroval*Producció: Alvaro Manzanal*Disseny: Manilla Barcelona *Assistent de producció de so: Luján Gómez i Oscar Martínez*Grafity: Axe Colors*Teatralització política: Ready – Mix*Disseny BSO: Xavier Chalmeta*BSO y música Original: Xavier Chalmeta, Cristina Chalmeta & Anna Francesch, Xavi Paradís, José Furnier, Jano Gómez,Charlie Rood i J.E. Ducloson Música original: The Güintervand i Orvoton * Soport técnic:Luciano Ayats * Heli cam: René Cortabitarte, Oriol Llopis i Ivan Murillo * Poesies i textos: Elm Puig * Distribució: Ezequiel Mas i Joan Ylla * Comunicació xarxa: Neus Serra ,Maria Ruiz i Hèctor Solano * Localitzador: Aleix * Trailer i títols de crèdit: Genís Rigol *Weeb: WWWEAH! *Merchandaising: Pomona estudi, Srta Imperdible i Manila Bcn

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…