XCT, Xarxa de Custodia del Territori reuneix unes activitats ecoturistiques que es desenvolupen en els espais de custodia sota la marca de Viu la Terra. Aquestes propostes de Ecoturisme i Turisme de Natura son comercialitzades per l´Agencia Taranna Club de Viatges , una empresa que compleix el seu 20`e aniversari i que ha estat guardonada enguany pels seus valors i implicació en el Turisme Sostenible.
Dins d´aquestes sinèrgies amb XCT-Viu la terra, Taranna está desenvolupant nous productes de Turisme de Natura i Ecoturisme, que van prenent forma com itineraris per tot Catalunya on els allotgaments i activitats es farán en aquets espais de custodia.
Ahir durant la celebració de la Fira Buy Catalonia a La Seu d´Urgell, es van mantenir reunions amb agencies i touroperadors estrangers d´Europa i Amèrica , es va explicar el projecte i varem comprobar que estem en la bona direcció. Cada cop mes, la demanda es mes sensible cap a destins i allotjaments on el respecte per la cultura local, la natura i els valors de sostenibilitat estiguin presents.
Taranna-XCT, avançant amb sentit.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…