Almelo Promotie organiseerde maandag 27 mei het eerste Almelo Promotie Café in Grand Café Willem de 4e. Met maar liefst 160 gasten variërend van ondernemers, kunstenaars, stichtingen, verenigingen en evenementenorganisaties was het ontmoetingscafé een groot succes. Een goede sfeer en uitstekende verzorging was de algemene reactie van de gasten.

De professionele presentatie was in handen van Linda Hilberink, zij interviewde onder andere een aantal bekende Almeloërs over wat de stad voor hen betekent. De avond werd muzikaal begeleid door Henk Lammers van Paco Plumtrek. Gastheer van de avond was Dinand Udink, eigenaar van Grand Café Willem de 4e. Hij serveerde toonaangevende amuses en Almelose wijnen en zette zijn nieuwe Almelose horecabedrijf uitstekend op de kaart.

Ontmoeten en verbinden
Almelo Promotie wil met het Almelo Promotie Café partners in de stad samen brengen. Door in gesprek te gaan breng je elkaar op ideeën en ontstaan er nieuwe verbindingen die kunnen leiden tot succesvolle samenwerking. De gouden tips werden in de ideeënboom opgehangen. Uiteindelijk heeft de boom ruim 50 ideeën opgebracht variërend van het opzetten van een ambassadeursprogramma voor bewoners onder de naam ‘Moat van Almelo’ tot een ‘Winters Almelo’ evenement met een kerstmarkt, lichtshow en muziek met bovenregionale aantrekkingskracht. Directeur van Almelo Promotie, Evy Goessen, geeft aan dat de ideeën de komende weken geëvalueerd worden en Almelo promotie het initiatief zal nemen om partners samen te brengen om de projecten uit te werken. Almelo Promotie heeft hierin een faciliterende en aanjagende rol.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…