VULL ESTUDIAR ENGINYERIA INFORMÀTICA:

Perquè la informàtica i les noves tecnologies són una novetat i també una realitat. Una novetat, perquè la velocitat amb què irrompen les innovacions és extraordinària i constant, i una realitat, perquè ens veiem empesos a incorporar-les a les nostres vides de manera immediata.

Perquè em sento atret per la informàtica i vull saber en què consisteix realment: com funciona el maquinari, com es desenvolupen les aplicacions informàtiques, quina és la problemàtica dels sistemes operatius, com funcionen les xarxes, com es creen entorns multimèdia, com es dissenya una base de dades...

Perquè sóc conscient que, cada vegada més, fan falta tècnics amb preparació adequada per fer front a les necessitats de les empreses, de les persones; per fer costat als usuaris finals en aquest univers canviant de les noves tecnologies, i per intervenir en els processos creatius.

Perquè té moltes sortides professionals i molta demanda, es tracta d'una disciplina transversal necessària en totes les organitzacions i en tots els àmbits.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…