`Pur Sang “Close Harmony”, zo heet de samenstelling van de a capella groep Pur Sang mét pianobegeleiding. Pur Sang Close Harmony is een klein sprankelend muziekgezelschap, dat uitstekend tot z'n recht komt op een stijlvolle gelegenheid, zoals bij een receptie, een bedrijfsevenement, diner of stijlvol familiefeest. Hier zie je Isabel, Maartje, Dennis en Marieke bij een optreden voor RTi Hilversum (eind 2012).

Isabel, Maartje en Marieke brengen op charmante wijze een prachtig close-harmony repertoire van alle tijden, begeleid door hun vaste pianist Dennis Weelink. Met een range van the Andrew Sisters uit de Forties tot Bruno Mars en Amy Winehouse, drie solostemmen en alle genres, staat er behoorlijk wat variatie op het muzikale programma, inclusief swingende soul en motown. Er is zó veel mogelijk dat Maatwerk de 'middelname' van Pur Sang is.

Tip: Dennis speelt desgewenst ook rustig wat heerlijke achtergrondpianomuziek vooraf om een mooie opbouw in het muzikaal programma te brengen.

Pur Sang is winnaar van de Dutch Wedding Awards en mag zich 'beste bruiloftsentertainmentbedrijf van Nederland' noemen. Quote jury (o.a. RTL Wentink Events & Mojo): "Pur Sang is wat het bruidspaar en de gasten zéker zullen onthouden na hun dag. Pur Sang's impact is groot. We waren echt overdonderd".

Zouden jullie ook graag genieten van de warme stemmen van Pur Sang op jullie feest? Kijk op merrymelodies.nl/band/pur-sang/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…