Meer info: toneelhuis.be/#!/nl/readmodus/production/?id=3199

De geruchten | Guy Cassiers

De pest trekt door Alegem: een mysterieuze ziekte zaait dood en verderf. Nog sneller verspreiden zich de geruchten. Het wordt onmogelijk om waarheid en leugen, feit en fictie, cafépraat en nieuwsbericht nog langer van elkaar te onderscheiden. Langzaam valt de dorpsgemeenschap uit elkaar in een bizarre verzameling van ontregelde individuen, geheime misdaden en wanhopige verlangens.

Meesterlijk, met spot en mededogen, schetst Hugo Claus een grappig en ontstellend beeld van de onderbuik van Vlaanderen, met zijn verdrongen trauma’s en zijn onuitgesproken begeertes. Olympique Dramatique en Guy Cassiers maken van Alegem een Vlaamse Twin Peaks.

CREDITS
Van en met Guy Cassiers, Katelijne Damen, Tom Dewispelaere, Marc Van Eeghem, Olympique Dramatique, Ben Segers, Liesa Van der Aa, Stijn Van Opstal, Greet Verstraete Naar Hugo Claus Stijlconcept/vormgeving Enrico Bagnoli, Diederik De Cock, Arjen Klerkx Kostuums Ilse Vandenbussche Met dank aan Geert Van Rampelberg, Theater Zuidpool, Klein Seminarie-Roeselare, Laika, Nationale Bank van België, CC Mortsel Productie Toneelhuis

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…