Jeg ser på min kunstpraksis som en interdisiplinær utøvelse; som inneholder svært mange ulike egenskaper. Disse kan synligjøre seg gjennom organisatoriske, kuratoriske, performative, eller objektproduserende handlinger. Jeg har et stadig ønske om å utvide mitt aksjonsfelt, som jeg opplever springer utfra en eksistensiell undring og et samfunnsmessig engasjement.

Noen ganger oppleves det som formålsmessig å benytte tekst, andre ganger handling eller materialer. Og i den siste perioden har jeg benyttet materialer og opplevd at disse har utviklet min nyskjerrighet og gitt nye og utfordrende motsetninger mellom en raffinert estetisk finish og opplevelsen av en psykologisk blottstillelse.

Vi har alle våre undringer, steder vi brenner, og steder vi slukner. Opplevelser av at møter, mennesker og makt skaper mening og at livet er stort. Så er det utfor igjenn, begrepene slukner, noe grunnlegende perverst våkner. Det er som jeg mangler evnen til å bevare gleden, storheten. Det er i dette rommet jeg jobber, i disse skapene jeg leter. Noen ganger holder jeg genius i halen, andre ganger ser jeg bare vegger. Jeg er en samling motsetninger, mellom makt, begjær, og et brennende ønske å være noe.bjørheim, video, kunst, jan , kjetil, bkfr , uks, kurator, billedkunst, kunst , maleri

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…