Efter flere udsolgte koncerter i Danmark, vender det amerikanske rockband Alter Bridge tilbage når de gæster Store VEGA 28. oktober. Koncerten er udsolgt, men du kan skrive dig på ventelisten her billetlugen.dk/musik/29191/alter-bridge

Siden dannelsen i 2004 har Alter Bridge imponeret med deres hårdt rockende og melodiske numre og har med tre album cementeret deres position som et af de førende bands på den moderne rockscene. Bandet kan med rette betragtes som en supergruppe i rockmusikken med medlemmer som alle har erfaring fra andre succesfulde bands.

Udover Alter Bridge fungerer frontmand Myles Kennedy som fast sanger for den legendariske rockguitarist Slashs soloprojekt. Guitarist Mark Tremonti har hænderne fulde med hele tre bands, der foruden Alter Bridge tæller det gendannede Creed, som han var med til at skabe i slutningen af 90’erne, samt soloprojektet Tremonti.

Kennedy er anerkendt for sin storladne vokal, som spænder over imponerende fire oktaver, samt sin personlige tilgang til sangskrivning med tekster, som ofte kredser om svære perioder i sangerens liv. I 2012 blev han kåret til Loudwires ’Vocalist of the Year’.

Tremonti er kåret til ’Guitarist of the Year’ tre år i træk hos Guitar World og blev i 2011 kåret af Total Guitar som den fjerde bedste heavy metal guitarist nogensinde, samt nomineret til Metal Hammers ’Golden God Award’.

Alter Bridge arbejder i øjeblikket på et nyt album, som er sat til at udkomme 16. september, så forhåbentlig får de danske fans en mulighed for at høre noget af det nye materiale, når bandet endnu en gang er klar til at indtage København 28. oktober

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…