Voor veel mensen is de volgende situatie herkenbaar:
Je bent vroeg opgestaan om naar je naar je werk te gaan. Er moet thuis nog van alles gedaan worden om te kunnen vertrekken. Voor de kinderen zorgen, dieren eten geven, ontbijt maken. Vervolgens zitten het verkeer en de stoplichten totaal niet mee. Je komt niet echt ontspannen en uitgerust aan op je werk maar gaat meteen aan de slag. Er is geen tijd om even bij te komen want er staat ontzettend veel op je to-do lijst. Voordat je begonnen bent met je werkdag is je stress level al aardig gestegen. Dit wordt gedurende de dag alleen nog maar hoger opgevoerd. Voor velen van ons is dit dagelijkse kost. Zou het niet heerlijk zijn als je bij een bedrijf werkt waar je 's ochtends kunt beginnen met een yoga-sessie van een half uurtje of een gezonde fitness workout samen met je collega's? Vervolgens kun je vol frisse hernieuwde energie en goede moed aan je werkdag beginnen.

Business Class levert eerste klas fitness programma’s met de beste trainers die onze passie overdragen op iedere werknemer. Wekelijks begeleiden we duizenden medewerkers met onze ijzersterke programma’s. Het resultaat van zorgvuldig samengestelde trainingen van 35 minuten, gecombineerd met jarenlange ervaring, maakt ons expert in gezondheid en resultaat voor een prijs die iedere moderne ondernemer bereid is om te betalen voor een succesvolle toekomst.

Het programma van Business Class werkt simpel en super efficiënt. Gemiddeld neemt 70% van alle medewerkers deel aan ons programma. Een deelname van 50% van uw medewerkers aan ons programma zorgt dat uw resultaten veranderen en dat u voor iedere euro die u uitgeeft aan ons, u iets meer dan 3 euro bespaart. Dit doen we op een simpele manier;

4 corporate fitness momenten per week van 35 minuten op uw bedrijf. De training is makkelijk te volgen, leuk en effectief. U heeft geen investering in materiaal, software of techniek. Een samenwerking met Business Class geeft u geen extra werk, wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Het verschil is dat u met ons geen medewerkers heeft maar een hecht team, dat klaar is om uw visie om te zetten in realiteit.
b-class.be

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…