Boes + Kok Ingenieursbureau spant zich in om uiterst fraaie, duurzame, doordachte ontwerpen te maken. Van eenvoudige keuken verbouwing, nieuwe woning, bedrijfspand tot en met publieke bouwwerken als schoolgebouw.

Vanuit een passie voor architectuur en de overtuiging dat we de functionaliteit niet uit het oog moet verliezen werken wij aan ontwerpen en bouwtechnische opdrachten. We willen werk maken waar we trots op zijn, waar mensen blij van worden, soms zelfs blij verrast. Het is bijna een sport het voor elkaar te krijgen meer kwaliteit in een project te brengen dan iedereen verwacht had, zonder meerkosten.

Titelsong:

Inspire A New World - The Secession Studios
Gebruikt onder licentie van Youtube / Vimeo Monetization License

Creatief vormgever:

Wiljan van der Linde

© Boes + Kok Ingenieursbureau, 2013

Op alle tentoongestelde beelden alsmede de tentoongestelde projecten rust het auteursrecht van Boes + Kok Ingenieursbureau als omschreven in ‘Aanvullende voorwaarden Boes + Kok Ingenieursbureau’ als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland.

Bouwplannen? Het begint op papier.® is officieel geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). Het staat dan ook als merk in het Merkenregister geregistreerd en is uitrukkelijk eigendom van Boes + Kok Ingenieursbureau.

Het is nimmer de bedoeling geweest dat in deze bedrijfsfilm op enigerlei wijze auteursrechten worden geschonden. Mochten er onbedoeld wel auteursrechten geschonden zijn, dan vragen we de rechthebbende(n) om contact met ons op te nemen. We zullen er dan alles aan doen om het probleem per omgaande op te lossen. We hebben getracht voor het gebruik van alle beelden en delen van, de toestemming te verkrijgen van de bewoner of eigenaar.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…