facesbeautyinstituut.nl/acties/clarins-nieuw-de-schoonheidssalon/
Clarins Schoonheidssalon Almere - Faces Beautyinstituut

Vanaf 1 oktober gaan we van start met het merk Clarins.

Clarins zal de Lancaster behandelingen gaan vervangen.

Clarins gebruikt de kracht van de natuur om de beste producten tegen huidveroudering te maken. Voor elk huidtype hebben we nu nog meer keuze qua behandelingen. Zodat we nog beter aan je wens en/of behoefte kunnen voldoen.

Omdat we erg blij zijn met deze verandering willen we het graag met onze klanten vieren:

Zaterdag 28 september pakken we groots uit met onze promo stand.
We staan deze dag buiten naast Parfumerie Douglas aan de Stationsstraat van 11 uur tot 17 uur.

Als je deze dag een behandeling boekt voor in de maand oktober, krijg je 15% korting op je behandeling .

Als je er voor kiest om de behandeling direct af te rekenen, krijg je GRATIS het heerlijke masker "HydraQuench" van Clarins (15 ml) + een mooie bos rozen mee (zolang de voorraad strekt).
En geven we je ook nog 4 extra samples van producten mee, aangepast aan jouw huidtype om thuis te proberen.

Jenny en Linda zien je graag in één van onze schoonheidssalons.

facesbeautyinstituut.nl

Professionalisme, aandacht, respect:
de waarden van een familie met een passie

Clarins komt voort uit liefde. Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. In 1954 open hij zijn eerste schoonheidssinstituut in Parijs.Dit is meteen een succes.
Vandaag de dag is Clarins Europees marktleider op het gebied van exclusieve huidverzorging en heeft zij wereldwijd miljoenen trouwe klanten.Aan de basis van dit succes ligt de wil van de oprichter en zijn zonen, Christian en Olivier, om vrouwen de best producten en de beste zorg te bieden, uitgaande van drie kernwaarden, professionaliteit, aandacht en respect.
Clarins, een pioneer op het gebied van natuurlijke schoonheid

Al vanaf de start werkt Clarins zoveel mogelijk met natuurlijke extracten en combineert zij de principes van aromatherapie en fytotherapie.De allereerste producten van Clarins waren de gezichts- en lichaamsoliën van 100% pure natuurlijke extracten, gecreëerd voor de verzorging in het schoonheidsinstituut.Het zijn nog steeds de juweeltjes van het merk.
Planten als inspiratiebron

Het leven bestuderen ,zich laten inspireren door de creativiteit van de natuur: via deze biomimetische benadering maakte Clarins enkele van de meest innovatieve producten.Double Serum® is het beste voorbeeld.Dit uitzonderlijke verzorgingsproduct met een van de rijkste plantaardige anti-ageingextracten, is geinspireerd op de dubbele aard van de beschermingslaag van de huid die zowel vocht als vet bevat: in een dubble flacon bevindt zicht zowel een hydroprofiel als een lipofiel serum, die automatisch worden gemengd op het moment van aanbrengen.
Zo verenigt Double Serum®, zonder beperking van de hoeveelheid of het risico on onverenigbaarheid, de meest effectieve anti-ageingwerking.
Voor een product met een enkele formule is dit onmogelijk.
Doeltreffende aanbrengmethoden van Clarins

50 jaar ervaring in de verzorginspraktijk van het schoonheidsinstituut,
50 jaar ervaring op het gebied van schoonheidsproducten met plantenextracten:
dankzij deze unieke ervaring kon Clarins versterken.
De aanbrengmethoden die wij vrouwen aanleren, zijn direct geinspireerd op de professionele methoden van het "Institut Clarins" en worden volledig handmatig uitgevoerd. Deze vormen een verlengstuk voor optimaal gebruik van de Clarins-producten thuis.
De innovaties van Clarins

Clarins heeft verzorgingsproducten ontwikkeld die volledig zijn afgestemd op reële behoeften.Met Clarins hoeft u geen wonderen te verwachten, maar ziet u concrete resultaten. Dit is een filosofie die tal van onderscheidingen door journalisten, schoonheidsspecialisten en klanten heeft opgeleverd vanwege kwaliteit en de doeltreffendheid van de producten.
In de laboratoria van Clarins ontstaan voortdurend grote wetenschappelijke ontdekkingen dankzij het voortreffelijke werk van de onderzoekteams.

Het exclusieve anti-vervuilingscomplex van Clarins is verwerkt in alle dagelijkse verzorgingsproducten en beschermt uw huid tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Phyto-Sunactyl 2, het meervoudige celbeschermingscomplex van Clarins in de verzorgende zonbeschermingsproducten beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van UV-stralen.

De combinatie van Tiliroside, het actieve molecuul van de Waltheria, een tropische pioneersplant, met een tripeptide: deze innovatieve en gepatenteerde combinatie waarvan de herstellende werking met name geschikt is voor de wat oudere huid, is verwerkt in de formule van de verzorgende Capital Lumière-lijn.

Het stevigheidscomplex van Clarins, een combinatie van de extracten van de bocca of 'ijzerhout", centella en citroentijm in Lift-Fermeté, zorgt voor een gladde en stevigere huid.

facesbeautyinstituut.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…