Noua colectie a toamnei, de la Meli Melo - Paris, Gaucho Girl se adresează, în mod special, femeilor puternice, independente, care nu se tem să-și exprime personalitatea prin bijuteriile și accesoriile statement pe care le poartă.

Nuanțele predominante ale colecției Gaucho Girl sunt cele de negru, albastru închis, cărămiziu și maro, alături de tonurile de galben și roșu-carmin. Detaliile din piele, lac, aramă vintage și piatră neșlefuită, în combinație cu inserțiile din lână și texturile tricotate își pun definitiv amprenta asupra acestei colecții.

În ceea ce privește cerceii și colierele în tendințe, piesele din noua colecție sunt masive, impunătoare, fiind realizate pe baza unor combinații de materiale ce îmbină frumusețea metalelor vintage cu cea a pietrelor neșlefuite și a inserțiilor din imitație de lemn, piele și lână. Designul acestora este, de asemenea, deosebit. Formele supradimensionate, neregulate și detaliile atent lucrate fac din acestea niște accesorii de-a dreptul irezistibile.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…