Zin in Zondag. Het tweewekelijkse zondagmiddagoprogramma in TAC met muziek, poëzie, terras, eten, drinken, kinderprogramma en wie weet wat wel niet meer. En uiteraard zijn de exposities in TAC die dan lopen geopend. Lekker in de sfeervolle binnentuin welke al jaren onderhouden wordt door TAC's favoriete tuinman Harrie. Als het slecht weer is, geen probleem, dan zitten we in het café.

De Utrechter Roel Weerheijm (1983) was en is op vele fronten actief. Zo is hij hoofdredacteur van de Boekenkrant, recensent voor de Poëziekrant, Awater en Meande en medewerker van Kluger Hans. Daar, maar ook in o.a. Deus ex machina, Dighter en Versindaba verschenen verhalen, essays en gedichten. Hij trad onder meer op tijdens ‘Dichters in de Prinsentuin 2012’ en op ‘Onbederf’lijk Vers’.

Daan Doesborgh (1988) is dichter en boekwetenschapper. In 2010 werd hij Nederlands kampioen Poetry Slam. Hij treedt veelvuldig op in binnen- en buitenland. Zowel alleen als in samenwerking met muzikanten, choreografen of ander gespuis. Samen met Ellen Deckwitz treedt hij ook op als performanceduo, onder de naam L&D.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…