SUBTÍTULOS CASTELLANO vimeo.com/81007458
ENGLISH SUBTITLES vimeo.com/82172217
SOUS-TITRES FRANÇAIS vimeo.com/82179305

“La pedra serveix per aguantar el gel, l'aigua serveix per formar el gel i l'aire serveix per respirar i poder escalar amb gel. Tot. Tot és només per escalar en gel”. Amb aquestes paraules, Pau Escalé definia la seva passió per l'escalada en gel d'alta dificultat, una activitat que s'havia convertit en l'epicentre de la seva vida. Durant els mesos de gener i febrer de 2012, en Pau va participar en el rodatge d'una pel·lícula documental sobre la seva vida i la seva passió per l'escalada extrema.

El 10 de març de 2012, un accident terrible mentre escalava al circ de Gavarnie se li va endur la vida.

El material de la pel·lícula que estava preparant -inclosa una extensa entrevista en la que parla de les seves activitats, motivacions i pensaments- esdevé el testimoni dels últims dos mesos d'un dels escaladors de gel més prolífics dels últims anys i d'un veritable referent de l'alpinisme d'alta dificultat del sud d'Europa.

Un document únic per entendre les ganes que en Pau Escalé tenia de viure la vida amb tota intensitat i que el portava cada cap de setmana, camí cap als Alps, a cridar “Go to the Parad-Ice! Gaaassss!”.

Durada: 28 minuts
Guió i direcció: Eduard Miguel
Realització: Zeba Produccions
Producció executiva: Sergi Sala
Càmeres: Marcel Garrell, Sergi Guix i Eduard Miguel

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…