Inglourious Basterds-actrice Diane Kruger is momenteel te zien als detective Sonya Cross in de FOX-hitserie The Bridge, waarin een dubbele moord de gemoederen tussen de Amerikaanse en Mexicaanse autoriteiten bezig houdt. StuTV sprak met het voormalig model over haar rol.
Beschik je over digitale televisie? Dan heb je vast al wel vernomen dat je nu ook in Nederland naar Amerikaanse top-series kunt kijken op het kanaal van FOX!

Naast o.a. The Walking Dead, komt FOX op de proppen met een eigen remake van de populaire Deens-Zweedse hit-serie The Bridge, met inmiddels een tweede seizoen in de maak!

"Wanneer een Amerikaanse rechter, die bekend staat om haar anti-immigratiestandpunten, levenloos wordt gevonden op een brug die El Paso met Juarez verbindt, moet Sonya Cross van de El Paso PD samenwerken met haar Mexicaanse tegenhanger van de Chihuahua-staatspolitie, Marco Ruiz. Samen gaan ze op jacht naar een seriemoordenaar die aan beide kanten van de grens actief is."

StuTV sprak met hoofdrolspeelster (en voormalig topmodel) Diane Kruger over haar rol als detective Sonya Cross die aan het autistische asperger-syndroom lijdt.

The Bridge is iedere dinsdagavond te zien op FOX om 21:20 uur.

foxtv.nl/the-bridge

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…