*Breda in Concert 2013*

Breda in Concert 2013 is een feit. Op een volledig uitverkocht Chasséveld in Breda, stonden zaterdag 3 augustus duizenden mensen te genieten van de grootste namen uit de Nederlandstalige muziekindustrie. Wat een sfeer, wat een gezelligheid en wat een geweldig publiek!

Breda in Concert; hét grootste Nederlandstalige concert van Brabant. In deze eerste editie hebben top artiesten als Jan Smit, Nielson, Thomas Berge, Django Wagner, Sieneke, Gebroeders Ko, Wolter Kroes en vele andere sterren een geweldige performance gegeven. Naast deze Nederlandstalige grootheden, werd er tevens plaats gemaakt voor lokale top artiesten als Vinzzent, John West, Rinus Werrens, Sander Kwarten en meer..

Breda in Concert pakte direct de eerste editie stevig uit en dat heeft geresulteerd in een daverend succes. Een geweldige dag in de stralende zon, waar jong en oud vanaf 16 jaar, heeft kunnen zingen, massaal de polonaise heeft kunnen lopen, zwijmelen en vooral heel veel heeft kunnen dansen.

Er is geen twijfel mogelijk; volgend jaar zal er een tweede editie komen en ook dan gaan we weer voor een spetterend programma natuurlijk!

Tot 2014 iedereen en bedankt voor een onvergetelijke eerste editie van Breda in Concert.

Volg ons op facebook via:
facebook.com/bredainconcert

Bekijk onze website voor informatie en tickets voor volgend jaar:
bredainconcert.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…