This dynamic lighting installation was conceived as part of a temporary event and exhibition with the conceptual theme “time”.

To develop this idea we chose a passageway joining two buildings together for the installation. This corridor was transformed into a tunnel of fluorescent lights, where visitors could experience the passage of time through changes in the lighting. The programmed changes were based on the four seasons and created an immersive experience of light, colour, sound and movement. Visitors who walked through or rested in the installation were presented with a heterogeneous and tactile sense of time, in particular through the visual cues of the dynamic lighting.

* The project was done as a team work at the Hochschule Wismar.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…