La Natura ens mostra la Força, el Moviment, la Fluïdesa, la recerca de l’Equilibri, malgrat l’adversitat. Ens ensenya a connectar amb el nostre Cos, un jardí del qual som jardiners responsables. Quan ens desconnectem de la Natura, d’alguna forma ens desconnectem de nosaltres mateixos.
Envoltats d’arbres, contemplant la bellesa i l’harmonia dels camps, de les muntanyes, de la terra, la vida dels rierols,.. ens serà més fàcil sentir la nostra pròpia força, la nostra vitalitat i omplir-nos d’energia per aquest període nadalenc, que malgrat que ens regala moments bonics, acostuma a desgastar-nos, energèticament.
Ens llevarem per rebre el sol, practicarem Txi Kung, si ens ve de gust, Tai txi, passejarem per bells paratges, per connectar amb els Elements de la Natura.
Ens allotjarem en una preciosa casa, on ens faran menjar vegetarià, i com considero que l’energia dels aliments és fonamental per equilibrar-nos, farem un petit taller de cuina energètica, que ens donarà les pautes per una correcta alimentació, de cara l’hivern, alhora que ens divertirà.
I quan se’n vagi el sol, farem petites meditacions i gaudirem de converses, de l'amistat, dels somriures i riures, acompanyats pel caliu de la llar de foc, si fa fred...
Arriben temps de moviment, a vegades estressant, temps de regals. Per què no te’n fas un per a tu, per sentir-te amb energia i serenitat de cara aquest mes de desembre?

Pots inscriure't al Facebook
o escriurem a. myt_7@ hotmail.com. També pots trpbar-me els migdies al tel. 600 45 88 61

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…