LES NOTÍCIES Televisió de Girona 12.11.13

PERE QUERA JOIERS ACULL L’EXPOSICIÓ “DE DAYTONA AL COSMOGRAPH DAYTONA”, DE ROLEX

Pere Quera Joiers acull aquesta mostra del 4 al 30 de novembre.
L'exposició compta amb la peça més representativa de les novetats de Basilea 2013, el Rolex Oyster Cosmograph Daytona, editat per primera vegada en platí per celebrar el 50 aniversari del cronògraf més famós i apreciat del món.

Pere Quera Joiers acull, en primícia a Espanya i en exclusiva el 2013, una exposició sense precedents: "De Daytona al Cosmograph Daytona. Passió per la velocitat ". La mostra serà visitable del 4 al 30 de novembre.
Aquesta exposició mostrarà l’excel•lència de Rolex al voltant d'un dels seus models més avançats, estètica i tecnològicament, el Daytona, així com els èxits automobilístics patrocinats per Rolex al voltant d'aquest cronògraf.
Pere Quera Joiers, distribuïdor oficial de Rolex a Girona, comparteix amb la casa suïssa valors d’excel•lència i aposta pel treball artesanal que es materialitzen en una zona de més de 60 m2 a la joieria, dedicats a Rolex.

PERE QUERA JOIERS ACOGE LA EXPOSICIÓN “DE DAYTONA AL COSMOGRAPH DAYTONA”, DE ROLEX

Pere Quera Joiers acogerá esta muestra del 4 al 30 de noviembre.
La exposición cuenta con la pieza más representativa de las novedades de Basilea 2013, el Rolex Oyster Cosmograph Daytona, editado por primera vez en platino para celebrar el 50 aniversario del cronógrafo más famoso y apreciado del mundo.

Pere Quera Joiers albergará, en primicia en España y en exclusiva en 2013, una exposición itinerante sin precedentes: “De Daytona al Cosmograph Daytona. Pasión por la velocidad”. La muestra estará presente del 4 al 30 de noviembre.

Esta exposición mostrará la excelencia de Rolex en torno a uno de sus modelos más avanzados, estética y tecnológicamente, el Daytona, así como los éxitos automovilísticos patrocinados por Rolex alrededor de este cronógrafo.

Pere Quera Joiers, distribuidor oficial de Rolex en Girona, comparte con la casa suiza valores de excelencia y apuesta por el trabajo artesanal que se materializan en una zona de más de 60 m2 en la joyería, dedicados a Rolex.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…