La Titulació Oficial Universitària de Grau en Disseny, itinerari Moda, segueix les directrius establertes a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), permetent als nostres graduats accedir a estudis superiors oficials i al mercat laboral nacional i internacional.

Els estudis de moda aporten els coneixements i tècniques per estimular la creativitat i coneixement dels elements essencials en àrees imprescindibles per als professionals del disseny de moda com són mètodes tècnics, la tecnologia, la il·lustració, el patronatge o la maquinària específica. D'aquesta manera el dissenyador de moda tindrà coneixements del material amb el qual treballi (punt, calada) i també de les tendències per poder realitzar propostes innovadores que aportin un valor estètic i sociocultural, tenint en compte altres aspectes com, per exemple, l'Art, la història de la Moda, la Sociologia. També es donaran eines per a la manipulació i estructura dels materials i s'orientarà respecte a la viabilitat econòmica i comercial dels seus projectes.

Aquest títol s'obté després d'haver superat 240 crèdits distribuïts en 4 anys de 60 crèdits cadascun. 120 crèdits són comuns als altres itineraris (Producte, Gràfic, Audiovisual, Interiors i Integració Multidisciplinària), i els altres 120 són específics del currículum de Disseny de Moda.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…