Kunstreporterne
Museet for Samtidskunst har tilknyttet en engageret og nysgerrig gruppe, der observerer og anmelder forskellige kunstoplevelser.  Kunstreporterne indsamler og dokumenterer publikums oplevelser gennem video, lyd, interviews m.m. Museet bruger de indkomne bidrag til at blive klogere på brugernes opfattelse af den viste kunst for at skabe større interesse for samtidskunsten for et bredere publikum.

Fredag d. 1. november gik et gruopvækkende Allehelgensoptog igennem Roskildes gader. Kunstneren Karoline H. Larsen førte an, og en forkrøblet skare med bl.a. Roskilde Garden, Domkirkens pigekor, BgK og teatergruppen "De Umiddelbare" bidragede med sang, musik og overraskelser til alle.
Allehelgensaften er kendt som De Dødes Fest, hvor hekse, genfærd og mørkets magter er sluppet løs for at vanære og håne de helgener, der fejres på Allehelgensdag. Om aftenen den 1. november gik Allehelgensoptoget gennem Roskilde by med deltagere klædt i fantasifulde kostumer til minde om de døde og det ubevidstes kræfter, der ifølge gammel folketro bebor mørket.

Allehelgensoptoget er en del af projektet Museet går i byen, der præsenterer kunst uden for museets rammer.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…