Unusual Suspects prezinta:
Sambata 26 Octombrie, 23:00
Club MIDI , Cluj-Napoca

ERB N DUB
[HASHTAG, London UK]
- 4 decks Audio-Video show -
GOJIRA & PLANET H
SNOW & MC AGENT
DOWN

Links:
erb N dub: facebook.com/erbndubmusic
Hashtag: facebook.com/hashtagdnb
Gojira: facebook.com/Gojira.Official
Planet H: facebook.com/planethofficial
DJ SNOW: facebook.com/djsnowofficial
MC AGENT: facebook.com/mcagentofficial
Club Midi: facebook.com/clubmidi
Unusual Suspects: facebook.com/unusualsuspectsro

Despre artisti:

ERB N DUB
[HASHTAG, London UK]
DJ, producer, tobosar, profesor de muzica, ERB N DUB este unul din cele mai interesante produse ala scenei drum&bass londoneze.Studioul sau , The Dubzone este un generator prolific de muzica de calitate, productiile proprii sau colaborarile cu nume importante ale scenei fiind apreciate pe plan mondial.Coordonatele dj-seturilor sale sunt dinamismul, mixajul rapid, diversitatea in drum&bass si dubstep, scratchurile, acestea garantand o experienta unica, apreciata de publicul din intreaga Europa si nu numai! Ultimii ani au adus o evolutie continua pentru artist, 2012 fiind un an de varf, cu realizari discografice la Playaz (piesa Alaska) si Technique (piesa Replica), piese pe care momentan le promoveaza in turneu in jurul lumii!
Anul 2013 aduce multe noutati pentru fanii Erb N Dub - lansarea noului proiect drum&bass HASHTAG si a unei trupe live foarte interesantte, ERB N HEROES!
La Cluj, ERB N DUB va prezenta un set unic audio-video , o noua abordare a unui show live care este garantat sa satisfaca pretentiile oricarui fan al muzicii electronice!
AUDIO:
soundcloud.com/erbndub
VIDEO
youtube.com/user/erbndub

GOJIRA & PLANET H
Gojira & Planet H au produs împreună în prima jumătate a lui 2012 piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi” (feat. Deliric) - două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România. Gojira, predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, organizează prestații care oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.
Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și God...mode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică.
Gojira și Planet H au lansat împreună cu DOC și Deliric , "Fac Ce-mi Place" . Cel mai recent, baietii au lansat impreuna cu Delia Official piesa " In Culori" ,piesa la care asteptam si videoclip.

SNOW & MC AGENT
SNOW si AGENT au astfel o activitate continua care consta in showuri saptamanale in tara si strainatate, inregistrarea de mixuri si promovarea de evenimente.Stilul de drum&bass este multi directional dar caracterizat prin dinamica si energie, o reteta care incinge orice club sau festival.
- Anul 2011 aduce lansarea seriei de mixuri “New Levels”, online si pe cd - editie limitata si in luna Decembrie a mixului “The Alliance” care il are ca invitat special pe legenda londoneza jungle-drum&bass, NAVIGATOR MC!
- Anul 2012 ii gaseste pe cei 2 in turneu, aparand pe scena celor mai mari evenimente din Romania, Ungaria sau Bulgaria. De asemenea se lanseaza mixul “New Levels part 2”, fiind primit foarte bine de public. In finalul anului duo-ul lanseaza emisiunea online “The Unusual Suspects Show” , podcast lunar profesionist si complex executat la cele mai inalte standarde radio!
- Anul 2013 aduce marele eveniment “Unusual Suspects 10 Ani”. Cei 2 continua emisiunile “The Unusual Suspects Show” , prezinta un mix de inceput de an si lucreaza la “New Levels part 3”. Turneul national continua, MC Agent continua rezidenta in Budapesta, alaturi de organizatia Bladerunnaz si are prima aparitie live in Londra la evenimentul Bar:Rage.

DOWN
DJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre
cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…