De prachtige muziek van Pauline & Paulette, gecomponeerd door Dirk Brossé, zal tijdens de voorstellingen door een live orkest uitgevoerd worden. Denk aan een mix van Franse musette en de (Bloemen)wals, in een bezetting van accordeon, celesta, piano, klarinet, sax, altviool en cello. Qua zang refereert Dirk naar namen als Jacques Brel en Raymond van het Groenewoud, die eerder karaktervol zingen.
Een professionele opname van de muziek en de realisatie van de CD zijn bijna onlosmakelijke onderdelen van hedendaags muziektheater, maar kunnen enkel gerealiseerd worden als er voldoende mensen gevonden worden die hieraan willen meewerken en ondersteunen.
Via crowdfunding wil Judas TheaterProducties voldoende financiële middelen verzamelen om de opnames en de persing van een CD te realiseren.
In ruil voor hun steun en financiële inbreng kunnen degenen die zich als donateur engageren, kiezen uit een waaier aan beloningen, gaande van een digitale praline over een CD met de muziek van Dirk Brossé, een dag achter de schermen, tot het aanwezig zijn als VIP op een avant-première.
Van zodra er 13 500,- euro is verzameld, is het project levensvatbaar en kan er groen licht gegeven worden voor de realisatie van de CD met de muziek van Dirk Brossé.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…