Intervistë me kryetarin e komunës së Strugës Dr. ZIADIN SELA

Nga kjo intervistë mund të informoheni për situatën aktuale politike dhe pozitën e shqiptarve në trojet e tyre të pushtuara nga sllavo-maqedonët.
Ja disa nga pyetjet të cilat po i veçojmë:
- Si u fitua tre here Struga edhe pas tentimit të sllavo-maqedonve që me dhunë t’i ndalojnë qytetarët për të mos votuar?
- Pse nuk po ndalet dhuna ndaj fëmijëve shqiptarë të cilët po rrahen nga grupet e huliganve sllavo-maqedonas?
- Si, dhe pse u ndalua takimi vjetor i poetëve nga e gjithë bota ku injorojeh gjuha shqipe edhe pse mbahej në Strugë?
- Çfarë po ndodhë me marrëveshjen e Ohrit dhe a duhet respektuar akoma këtë marrëveshje?
- Si mund të ndalet devijimi i rrjedhës së Lumit Radika?
- Ku janë selitë e partive politike shqiptare derisa po kërkohet integrimi i barabartë me sllavo-maqedonët?
- Si duhet të sigurohet me ligj përdorimi i gjuhës shqipe?
- Si u poshtërua flamuri shqiptar nga sllavo-maqedonët?
- Si do të duhej të parandaloheshin grupet radikale fetare dhe cilat janë pasojat e zgjerimit të këtyre grupeve?
Për më shumë do të mësoni në intervistën eksluzive me Dr. Ziadin Selën dhënë kanalit televiziv AA Vision.
Ju dëshirojmë shikim të këndshëm!
Stafi i AA Vision

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…