Welkom in de keuken van BIRD. Een keuken met een flinke dosis grootstedelijk karakter: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd staat Derk Jan Wooldrik (Lux, Spaghettata), een chef-kok met oog voor detail, een voorliefde voor creativiteit in de keuken en een no-nonsense manier van koken.

In het restaurant van BIRD kun je je laten verrassen door een table d’hôte: een wekelijks wisselend drie-, vier- of vijfgangenmenu, waarvoor de koks zich laten inspireren door het seizoen en lokale producten. Daarnaast kun je genieten van BIRDklassiekers zoals de Antipasti of Spaghetti Meatballs..

The Breakfast Club
Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op een ontspannen manier willen afsluiten én beginnen. Je start de middag om 13.00 uur met een brunchbuffet met wisselende lekkernijen. Daarna kun je luisteren en je mee laten slepen door de warme klanken van onze singer-songwriters, souldiva’s en jazzvirtuozen. Kijk voor de opkomende events in onze agenda. Combiticket brunch en concert: € 23,- / alleen brunch: € 17,50.

Cinema Culinair
Iedere eerste zondagavond van de maand is het tijd voor Cinema Culinair. Film kijken en dan eten wat er in de film wordt gegeten en gedronken! Niet na elkaar, maar synchroon. Zodat je proeft wat je ziet. Kijk voor de opkomende films in onze agenda.

Sunday Inn
Schuif ‘s avonds aan bij onze Sunday Inn: aan lange tafels eet je wat de pot schaft. Al improviserend toveren onze koks allerlei verrassend lekkers op tafel. Kosten: € 25,-.

Reserveren
Reserveren voor het restaurant kan via:
• Telefoon: 010-7371154 (wo t/m zo, 15.00 - 19.00 uur)
• Internet: bird-rotterdam.nl/stage/reserveren

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…