Dette kursus er udviklet og indtalt af Peter Pedersen, som er verdensmester- og verdensrekordholder i fridykning.

Du bliver guidet igennem samtlige meditationer, så du er i sikre hænder. Kurset består af en introduktion samt 10 meditationer, som varer mellem 16 og 28 minutter. Dette vil give dig et grundigt og let forståeligt værktøj til, hvordan du mediterer. Efterfølgende vil du være klar til at fortsætte på egen hånd.

Metoden tager sit udspring i chakrameditation.
Mennesket rummer 7 chakra, som hvert indeholder specifikke følelser og egenskaber. Det kan for eksempel være evnen til at bevare din kontakt til jorden, når det hele går lidt for stærkt. Det kan også være følelserne af kærlighed eller glæde eller evner som kommunikation eller bevidst nærvær, men de tre vigtigste nøgleord, der kan forbindes til meditation er:

Fokus, Ro og Overblik!

Opbygningen af meditationsformen er inspireret af den buddhistiske meditationsmetode, samt flere former for åndedrætsbaseret yoga, som Peter Pedersen selv har udforsket på sin vej mod rekorder og mesterskaber i fridykning.

Kurset har vist sig effektivt for personer med stress, dem der er lige på kanten til at få det, og til dem der bare har en generel interesse i at lære om meditation.

Meditationskurset er egnet til både nybegyndere og øvede.

Ifølge Peter Pedersens livsfilosofi skal du ikke meditere for at nå et mål.
- Du skal meditere for at blive et bedre og mere velafbalanceret menneske, da det er mennesker, der er i balance med sig selv og omverdenen, der opnår de største resultater!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…