Igualada es consolida com la ciutat del duatló
(24-02-2014) _ Igualada Ciutat del Duatló 2014

Aquest cap de setmana la capital Anoienca ha fet honor, un cop més, a la prova de Duatló que porta el seu nom.

La 8ena edició de l’Igualada Ciutat del Duatló ha acollit tant dissabte com diumenge proves per a tots els nivells i edats, acompanyada d’una meteorologia immillorable i destacant, apart de la gran participació general, un augment importantíssim de participació femenina (90% de noies a la Duatló popular d’iniciació dissabte i 70 participant en la duatló de carretera diumenge).

El dissabte va tenir lloc la Duatló de Muntanya, prova del campionat de Catalunya Absolut, per grups d’edat i policies i bombers, amb un circuit Btt de format olímpic encintat on els corredors van poder interactuar molt amb el públic. Francesc Freixer i Mercè Tusell van ser els més ràpids i es van convertir en els nous Campions de Catalunya de Duatló de Muntanya. A la tarda s’arrodonia el dia amb la Mini Duatló Pushbike i les proves infantils de promoció.

La prova reina arribava diumenge. La Duatló de Carretera, campionat de Catalunya per grups d’edat va comptar amb un nou circuit, més ràpid i recte, i unes vistes espectaculars, gràcies al dia assolellat i les bones temperatures, en el tram de carretera fins a la localitat de Sant Martí de Tous. Els guanyadors absoluts van ser Joan Ruvireta en categoria masculina i Dolça Ollé en categoría femenina. Podeu consultar les classifcacions a triatló.org

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…