ДИГИТАЛНИ АНЂЕО 3 ЈЕ КАКО ИЗГЛЕДА НАСТАВАК О ТЕМАТИЦИ ЖИГОСАЊА ВАСЦЕЛОГ СВЕТА, КАД БУДЕ ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА ТО. ОВАЈ ДЕО ПОКУШАВА ДА ДОЧАРА ДОКЛЕ ЈА ДАНАС НАУКА О ТОМЕ СТИГЛА, И ШТА ЗНАЧИ ЗА ЧОВЕКА ДА ДОБИЈЕ ТАКВУ ВРСТУ ОБЕЛЕЖЈА НА РУЦИ ИЛИ ЧЕЛУ.

МА КОЛИКО ДА ЈЕ ОВАЈ ФИЛМ ЛОШЕ ОДРАЂЕН, ИПАК СЕ МОЖЕ СА СИГУРНОШЋУ РЕЋИ ДА ВЕЛИКИ БРАТ НИЈЕ ОДУСТАО ОД ПЛАНА ДА СВЕ ЉУДЕ УПЕЦА У ЊЕГОВ СИСТЕМ.

МЕТОДОМ КУВАНЕ ЖАБЕ, ДАКЛЕ КОРАК ПО КОРАК, ТЈ. МЕТОДАМА ТИПА "КУД СВИ ТУ И МАЛИ МУЈО", ИЛИТИ "ШТА ЋЕ РЕЋИ СВЕТ" , ЉУДИ БИ ТРЕБАЛИ ПОТПУНО ДА УЂУ У ТАЈ СВЕТСКИ СИСТЕМ И ДА ПОСТАНУ РОБОВИ КОЈЕ НЕКО КОНТРОЛИШЕ И ЧИЈИМ МИСЛИМА И ДЕЛИМА - ЗНА СЕ КО - УПРАВЉА!

ТРЕБА ЗАПАЗИТИ ДА ОВАЈ СИСТЕМ ВЕЛИКОГ БРАТА ЖЕЛИ СВАКОМ ЧОВЕКУ ДА ДОНЕСЕ "СИГУРНОСТ", "ЛАКШИ ЖИВОТ", И СВЕ НАЈ НАЈ, АЛИ ОД НАС ТРАЖИ ДА СЕ ОДРЕКНЕМО ТОГА ДА СМО ЉУДИ! СВАКО КО НЕМА СЛОБОДУ КОЈУ МУ ЈЕ ГОСПОД ДАО, ТАЈ СЕ НЕ МОЖЕ НАЗВАТИ ЧОВЕКОМ, ТАКАВ НЕМА НИ СИГУРНОСТ, ЈЕР НЕ САМО ДА СЕ ОДРИЧЕ ЧОВЕЧИЈЕГ КРСТА НЕГО СЕ ОДРИЧЕ И БОГА. СВАКО КО ЖЕЛИ ДА УГАСИ СЛОБОДУ ВОЉЕ И СЛОБОДУ МИСЛИ, ДАНАС СЕ ОД НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У СРБИЈИ ПРОГЛАШАВА ЗА ФАШИСТУ И НАЦИОНАЛИСТУ, А ЗАПРАВО ЈЕ БАШ ТАКАВ СИСТЕМ КОЈИ НАМ НУДЕ ГЛОБАЛИСТИ. ТО ЈЕ СИСТЕМ НЕСЛОБОДЕ СА БЕЗБРОЈНИМ МОГУЋНОСТИМА ЗА МАНИПУЛАЦИЈУ НАД ЧОВЕКОМ БРОЈЕМ.

АКО НЕКО ПОСТОЈИ У ВИРТУЕЛНОМ СИСТЕМУ ВЕЛИКОГ БРАТА, ТАКАВ ЈЕ ДОБАР, А АКО НЕ ПОСТОЈИ, ОНДА ТАКАВ КАО И ДА НЕ ПОСТОЈИ.ЈЕДНА ГРУПА ЉУДИ ЈЕ ОСУЂЕНА ДА УМРЕ-СВИ ОНИ КОЈИ СЕ НЕ ПОКОРЕ ТОМ МАНИПУЛАТИВНОМ ТОТАЛИТАРНОМ СИСТЕМУ. МНОГИ ЋЕ РЕЋИ, АКО СИ ПОШТЕН НЕМА ШТА ДА СЕ ПЛАШИШ ДА БУДЕШ КОНТРОЛИСАН, АЛИ ТО НИЈЕ ТАЧНО, ИТЕКАКО ТАКАВ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ. НАЈМОДЕРНИЈА НАНО ТЕХНОЛОГИЈА ЈЕ ОМОГУЋИЛА ВЕЛИКОМ БРАТУ ДА УТИЧЕ НА ЉУДСКИ МОЗАК, НА НИВОУ ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИХ ТАЛАСА И ТАКО СТВАРА ИЛУЗИЈЕ РАЗНОРАЗНИХ ОСЕЋАЊА И ОСЕЋАЈА.УСКОТО ТИ ЉУДИ КОЈИ ПРИМЕ АНТИХРИСТОВ СИСТЕМ, НЕЋЕ БИТИ СИГУРНИ НИ У СОПСТВЕНЕ МИСЛИ НИТИ У ТО ДА ЛИ ПРАВИЛНО РАСУЂУЈУ, А КАМОЛИ ДА ГОВОРЕ О НЕКАКВОЈ СЛОБОДИ. ТАЈ СИСТЕМ КОНТРОЛЕ ЈЕ НЕПОЈМЉИВ ДАНАШЊЕМ ОБИЧНОМ ЧОВЕКУ, ЈЕР НИКО НЕ ВЕРУЈЕ ДА ЈЕ ТО МОГУЋЕ!!!

МА КОЛИКО СЕ ЧУДИЛИ , ЗНАЈМО ДА НЕ САМО ДА ЈЕ ОВО МОГУЋЕ, НЕГО И 100 ПУТА ГОРЕ МАНИПУЛАЦИЈЕ СУ МОГУЋЕ. ЗАТО БРАЋО И СЕСТРЕ, УЗМИМО СЕ У ПАМЕТ,ЗА СВЕ, ГЛОБАЛИЗАМ НИЈЕ ДАЛЕКО ОД НАС, ИСТИ ТАЈ СИСТЕМ ВЕЛИКОГ БРАТА НАМ ЈЕ ПОСТАВИО НАШУ СРПСКУ ВЛАДУ, МИНИСТРЕ, ПРЕДСЕДНИКА, И ПОТПУНО НАС КОНТРОЛИШЕ ВЕЋ САД!!! ИМА ЛИ НЕКОГА ДА ОВО НЕ ВЕРУЈЕ?

АКО ИМА, ПОДСЕТИЋУ ГА НА ЈЕДНУ ПРОСТУ ЧИЊЕНИЦУ.

НАША СКУПШТИНА ЈЕ ДАНАС ТАКВА ДА ЋЕ ДОНЕТИ СВЕ МОГУЋЕ ЗАКОНЕ, И СВАКУ РЕЗОЛУЦИЈУ КОЈА ЈЕ ПРОШЛА КРОЗ УМ НАШИХ НЕПРИЈАТЕЉА! МИ ДАНАС САРАЂУЈЕМО СА СВОЈИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА (НАША ВЛАСТ), И ЗАТО НЕМОЈМО СЕ ЧУДИТИ ДА СЕ СКОРО ДА НЕМА РЕЗОЛУЦИЈЕ НИТИ ЗАКОНА КОЈИ НИЈЕ ПО ВОЉИ НАШИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА.
ДАНАС МИ БРАЋО И СЕСТРЕ НЕМАМО СРПСКУ ВЛАСТ У СРБИЈИ, НЕГО ЈЕ ЦЕЛА ВЛАСТ У РУКАМА ОНИХ КОЈИ СЛУЖЕ ВЕЛИКОМ БРАТУ, СВОМ ТРБУХУ И ТАЈКУНИМА ПОПУТ МИШКОВИЋА, КОЈИ ЗА НАС НА ВЕЛИКО ЗАДОВОЉСТВО УВОЗЕ ПАКЛЕНЕ ВАКЦИНЕ, КОЈЕ ТРЕБА ДА ИЗЛЕЧЕ ОВО НАШЕ ЛУДИЛО (ЧИТАЈ ДА ПОБИЈУ И ОВО МАЛО СРБА ШТО ЈЕ ОСТАЛО - И ТО АКО НЕ ОДМАХ ОНО БАР ЗА ПАР ДЕЦЕНИЈА).

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…