- Concept God / Concept, strategie & grafisch ontwerp.

Concept god, het ontwerp bureau dat strategische oplossingen vormt voor jouw vraag. Deze oplossing wordt gevormd door visuele communicatie met een filosofie die aansluit bij jouw kernwaarden. Hiermee willen we de vraag markt geven, denk bijvoorbeeld aan een huisstijl met een plan waarin word uitgelegd hoe het beste gecommuniceerd kan worden via bijvoorbeeld social media, internet marketing of advertising. Bij Concept God doen we dit altijd op een overtuigende manier, wij zoeken daarom naar de kernwaarden van jouw bedrijf, product of dienst. Vanuit deze kernwaarden creëren we een uniek concept.

Als het concept staat kunnen we deze gaan aankleden met het ontwerp.
Deze wordt gevormd in een dynamische identiteit die jouw verhaal verteld.
Er is sprake van een stabiele basis wanneer de huisstijl, visuele communicatie en marketinggedachtes vaststaan.

Samen met jouw willen we deze basis laten ontwikkelen tot een compleet verhaal. Het concept voeren we door in alle uitingen, zo komt de visuele communicatie goed over op jouw klanten. Om het verhaal compleet te maken werk ik met partners waarin ik vertrouwen heb, dit zijn partners die werken op het gebied van ontwerp tot realisatie. Deze partners maken het verhaal compleet door hun expertises in te zetten, bijvoorbeeld webdesign, fotografie, internetmarketing, copy of signing.

Kortom, jouw concept wordt vormgegeven in een dynamische identiteit, dit is de basis voor de strategie. Om de strategie voor jouw bedrijf, product of dienst compleet te maken werk ik met de beste partners.

Opzoek naar een avontuur?

- Concept God

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…